Snorkelen Op Bali

Waar Snorkelen Op Bali, Snorkelen Bali Padangbai, Snorkelen In Bali, Waar Kun Je Snorkelen Op Bali, Wat Kost Snorkelen Op Bali, Snorkelen Oost Bali.

Snorkelen op Bali bij Labuan Amuk oost Bali is een van de beste snorkelplek op Bali, het ligt ongeveer 1 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud. Labuan Amuk is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars, omdat het water heel rustig is. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

Om 8.30 uur wordt u in uw hotel opgehaald en naar de Labuan Amuk gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. Als wij daar aankomen, krijgt u de instructies van uw lokale ervaring snorkelgids. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar de snorkelplaat om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien.

Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenes te zien. U kunt het hele jaar door snorkelen in het Labuan Amuk.

Snorkelen op Bali bij Labuan Amuk oost Bali is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Als u genoeg gesnorkeld kunt u eerst douchen en nieuw wissel kleding te dragen. Na Dat rijden wij terug naar het hotel en op de weg stoppen wij in het dorpje Kusamba om de zoutwinning te bekijken.

Van daar wordt u naar het hotel teruggebracht om de rest van uw dag te genieten.

Snorkelen op Bali bij Labuan Amuk oost Bali Prijzen

EURO 30.00 / persoon (minimum 2 personen)

Wat is inbegrepen

  • Terug en heen transfer van het hotel in Ubud, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Jimbaran, Legian, Kuta, Tuban, Sanur, Denpasar, Canggu en Seminyak.
  • Ervaren snorkelgids
  • Traditioneel boot naar de snorkelplek
  • Alle snorkel apparaten
  • Onbeperkte snorkeltijd
  • Douche en kleedruimte
  • Alle Entreegelden

Als U van de avontuur houdt, raften in een rivier in oost Bali is wel moet om te doen.