Snorkelen Op Bali

Snorkelen Op Bali, Snorkelen Bali Padangbai, Waar Kun Je Snorkelen Op Bali, Wat Kost Snorkelen Op Bali, Snorkelen Oost Bali.

Snorkelen Op Bali bij Labuan Amuk is een van de beste snorkelplek op het eiland. Labuan Amuk ligt ongeveer 1 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud. Labuan Amuk is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars, omdat het water heel rustig is. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

Om 8.30 uur wordt u in uw hotel opgehaald en naar de Labuan Amuk gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. Als wij daar aankomen, krijgt u de instructies van uw lokale ervaring snorkelgids. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar de snorkelplaat om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien.

Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenes te zien. U kunt het hele jaar door snorkelen in het Labuan Amuk.

Snorkelen bij Labuan Amuk is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Als u genoeg gesnorkeld kunt u eerst douchen en nieuw wissel kleding te dragen. Na Dat rijden wij terug naar het hotel.

Snorkelen bij Labuan Amuk Padangbai Prijzen

EURO 35.00 / persoon (minimum 2 personen)

Wat is inbegrepen

  • Terug en heen transfer van het hotel in Ubud, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Jimbaran, Legian, Kuta, Tuban, Sanur, Denpasar, Canggu en Seminyak.
  • Ervaren snorkelgids
  • Traditioneel boot naar de snorkelplek
  • Alle snorkel apparaten
  • Onbeperkte snorkeltijd
  • Douche en kleedruimte
  • Alle Entreegelden

 

Als U van de avontuur houdt, raften in een rivier in oost Bali is wel moet om te doen.