Hotline +62 812-3963-0899
Meer Info?
Home » Wie Ben Ik

Wie Ben Ik

Bali Gids Nederlands Putu

Hartelijk welkom op het mooie Bali namens Bali Gids Nederlands PUTU.

Bali Gids Nederlands is een team van Nederlands sprekende gids op Bali. Wij zijn ervaren Nederlands Sprekende gids met honderden tevreden gasten. Door onze vele ervaren als gids bij  reisbeareu, verzekeren wij dat u tijdens uw vakantie tevreden bent. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent.

Mijn naam is I Putu Arsasusila Maar iedereen noemt mij PUTU DJORDY. Ik ben geboren en getogen op Bali en heb afgelopen jaren Engels gestudeerd en ook nederlands cursus genomen. Mijn werk als gids begon in 2004 . Ik heb een aantal jaren bij de bekende nederlands reisbureau gewerkt. Ik ben zelfstandig werkzaam als nederlands sprekende gids om het mooie Bali aan de vakantiegangers zowel nederlanders als belgen te laten zien.

Ik werk als freelance gids sinds 2015 en krijg Klanten via mijn eigen website genaamd www.BaliGidsNederlands.com maar met mijn ervaring krijg ik veel Klanten via mond op mond reklame. Vooral in het hoog seizoen krijg ik veel tourboekingen, dus werk ik samen met vrienden die nederlands spreken. Wij zijn allemaal officielle nederlandstalige gidsen.

Ons werk is onze passie

Wij zijn blij en trots om alles te delen over Bali. Alles over de cultuur, gelofen, en traditie die uniek en interessant zijn, worden aan de gasten uitgelegd. Alle vragen over Bali zijn onze verantwoordelijkheid om ant te worden. Wij zijn op Bali geboren en de lid van Himpunan Pramuwisata Indonesia ( Indonesisch Tourist Guide Association).

Wat bieden wij aan?

Bali Gids Nederlands PUTU biedt excursies Bali Nederlandstalige gids aan. Het is de beste manier om Bali ont te dekken. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laten u het echt Bali zien. Heeft u nog geen idee? Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende programmas op deze site staan. Naast Bali excursies bieden wij ook andere activiteiten zoals: fietsen vanaf vulkaan Bali, raften, snorkelen, Dagtrip Nusa Penida en ook meerdaagse Bali rondreis.

Met aantrekkelijke prijzen, laten we een reservering te maken met ons.

Met vriendelijke groet,
Putu Djordy

Onze Contact

Bali Gids Nederlands PUTU Contact

U kunt mij het beste bereiken via WhatsApp of mail om Excursies Bali, Rondreis Bali En Ook Bali Activeiten boeken.

Mobiel / WhatsAppen :

Bali Gids Nederlands Boeken

Onze Gasten Recensies

Bali Gids Nederlands PUTU

Bali Gids Nederlands PUTU IG

Contact Us

If you have any questions, please contact us.