Hotline +62 812-3963-0899
Meer Info?
Home » Excursies Bali » FANTASTISCH! WA +62 812-3963-0899 | Jatiluwih Rijstvelden UNESCO Tour
Jatiluwih Rijstvelden Unesco Tour

Jatiluwih Rijstvelden UNESCO Tour | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Jatiluwih Rijstvelden, Jatiluwih Rijstvelden UNESCO, Jatiluwih Rijstvelden Bali, Jatiluwih Rijstvelden Route, Mooiste Rijstvelden Jatiluwih.

Jatiluwih Rijstvelden Unesco Tour is een van de ‘verplichte’ Bali excursie om heel mooie natuur van Bali te genieten.

Jatiluwih Rijstvelden Unesco Tour is excursie Bali Nederlandse Gids van Bali Gids Nederlands. Op deze excursie gaan wij naar Tanah lot Tempel, traditionele lokaale markt, genieten mooie rijstvelden van Bali. Wij gaan ook korte wandeling langs de rijstvelden voor ongeveer 45 minuten maken. Aan het einde van de excursie rijstvelden Bali gaan wij Sangeh Apenbos bekijken.

Eerst bezoeken wij Tanah Lot tempel. De naam betekent letterlijk Aarde (Tanah) en Zee (Lot). Tanah Lot is gebouwd boven op een rots in zee. Vanwege de prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali. Alleen bij eb kun je de eerste vijf meter van het eilandje van deze hindoetempel bereiken over een zanddam van ongeveer twintig meter lang. Daar is de grot, met naar men zegt een magische bron; er komt zoet water uit, terwijl het hele complex omringd is door zout zeewater. Deze tempel is opgedragen aan de God van de Zee.

vervolgens rijden wij naar de stad Tabanan, om een traditioneel markt te bekijken. Op de markt kunt u allerlei dingen zien die door de lokaale mensen worden verkocht.

Dan rijden wij bergop naar het dorpje Jatiluwih om heel mooie rijstvelden van Bali te genieten. Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die ‘werkelijk schitterend’ betekent, eer aan. Het dorp ligt op 650 m hoogte tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen. In Jatiluwih heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

Onderweg naar Sangeh apenbos

Vanuit jatiluwih gaan wij langs het dorpje Baru en ook Perean naar Apenbos Sangeh rijden. Jullie gaan langs die mooie dorpen rijden.

In dit 7 hectare grote bos kunt u rustig een ochtend of middagje rondlopen. In het bos staat de in de 17e eeuw gebouwde Pura Bukit Sari tempel. De meeste apen in het bos zijn de Macaques apen, van kleine baby aapjes tot volwassen apen. Het is verstandig om juwelen, brillen en andere loszittende zaken goed in de gaten te houden of op te bergen. Sangeh is veel minder druk dan het apenbos in Ubud er is een mooie kleine tempel in het bos en gidsen die begeleiden u tijdens de wandeling in het bos. Ze brengen over het algemeen ook voedsel mee zodat u de apen kunt voeren en leuke foto’s kunt nemen.

Sangeh Apenbos is het einde van onze Excursie rijstvelden Bali. Vervolgens rijden wij terug naar het hotel waar jullie overnachten.

Veel mensen hebben deze excursies geboekt. Op deze Facebook Pagina kunt u meer idee over deze excursie vinden.

Jatiluwih Rijstvelden Unesco Tour Route:

  • Tanah Lot Tempel
  • Traditioneel Markt bezoeken
  • Bezoeken Jatiluwih Rijstvelden ook wandelen langs de rijstvelden
  • Sangeh Apenbos

Klik Jatiluwih Rijstvelden UNESCO Tour voor de prijzen.

Maybe you are interested in reading the following article:

Dagtour Nusa Penida

LEUK! WA +62 812-3963-0899 | Dagtour Nusa Penida

Dagtour Nusa Penida | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Nusa Penida Dagtour, Excursie Nusa Penida, Dagtrip Nusa Penida, Nusa Penida Dagtrip, Daguitstap Nusa Penida, Dagexcursie Nusa Penida. Dagtour Nusa Penida is een leuke dagtrip op Bali voor de mensen die natuurliefhebbers, wandelaars en duikers (voor de kleurrijke onderwaterwereld) zijn. Het eiland Nusa Penid... read more

Privegids Bali

BETROUWBAAR! WA +62 812-3963-0899 | Privegids Bali

14 May 2016 271x Bali Gids

Vriendelijke Privegids Bali | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Privé Gids Bali, Prive Gids Bali, Nederlands Sprekende Gids Op Bali, Nederlandse Gids Op Bali, Excursies Bali Nederlandse Gids, Rondreis Bali Nederlandse Gids. Bent u voor uw vakantie op Bali en op zoek naar een privegids Bali voor uw excursies Bali? Dan bent u hier aan het... read more

FANTASTISCH! WA +62 812-3963-0899 | Jatiluwih Rijstvelden UNESCO Tour

30 October 2016 141x Excursies Bali

Jatiluwih Rijstvelden UNESCO Tour | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Jatiluwih Rijstvelden, Jatiluwih Rijstvelden UNESCO, Jatiluwih Rijstvelden Bali, Jatiluwih Rijstvelden Route, Mooiste Rijstvelden Jatiluwih. Jatiluwih Rijstvelden Unesco Tour is een van de ‘verplichte’ Bali excursie om heel mooie natuur van Bali te genieten. Jatiluwih Rijstvelden Unesco To... read more

Onze Contact

Bali Gids Nederlands PUTU Contact

U kunt mij het beste bereiken via WhatsApp of mail om Excursies Bali, Rondreis Bali En Ook Bali Activeiten boeken.

Mobiel / WhatsAppen :

Bali Gids Nederlands Boeken

Onze Gasten Recensies

Bali Gids Nederlands PUTU

Bali Gids Nederlands PUTU IG

Contact Us

If you have any questions, please contact us.