Tukad Cepung Waterval Tour

Met Tukad Cepung waterval tour van Bali Gids Nederlands gaan jullie mooie natuur en waterval van Bali zien. Bali is zeker een van de meest gewilde reislocaties over de hele wereld. Duizenden mensen bezoeken elk jaar Bali om te genieten van hun vakantie. Als u Bali in zijn geheel wilt verkennen, vindt u tijdens uw tour vele verborgen schatten. Een van deze verborgen juweeltjes in de regio van Bangli is de Tukad Cepung-waterval.

Wij beginnen die excursie met een bezoek aan traditioneel dorp. Wij gaan rond de traditioneel dorp lopen om te zien hoe de activiteiten van de mensen in een traditioneel markt zijn.

Vervolgens rijden wij naar Kehen Tempel, ‘vlammentempel’ betekent is een van de meest bijzondere tempels op Bali. Het bouwwerk uit de 11e eeuw ligt in de Bangli-regio. Ze bestaat uit acht terrassen en het is de belangrijkste tempel in dit gebied. Om op het heiligdom te kunnen komen, ga je eerst een trap op met 38 treden. Houd er rekening mee dat je benen volledig bedekt moeten zijn.

Onderweg Naar Tukad Cepung Waterval

Na het bezocht aan de Kehen Tempel rjden wij verder naar Tukad Cepung waterval. De Tukad Cepung-waterval is een van de beste watervallen van Bali. Jullie worden gefascineerd door de schoonheid van de waterval. Een prachtig gezicht dat u zult zien als u de waterval bezoekt, is dat de zonnestralen reflecteren in het glinsterende water dat een regenboog uitstraalt, wat absoluut etherisch lijkt. De waterval is goed verstopt tussen rotsen en als u de plaats eenmaal bezoekt, zult u vervuld zijn van een gevoel van vrede van rust in de koele atmosfeer van de Tukad Cepung-waterval.

De lunch kunnen jullie in een restaurant met het uitzicht van de rijstvelden en ook de hoogste vulkaan van Bali Gunung Agung. Na de lunch rijden wij verder langs het dorpje Sidemen naar Kusamba waar jullie de traditioneel process om zout te maken kunnen bekijken. De zoutwinning is het einde van de Tukad Cepung waterval tour vandaag. Vervlgens rijden wij terug naar jullie verblijfplaats op Bali.

Tukad Cepung Waterval Excursie Route:

  • Traditioneel markt bezoeken
  • Kehen Tempel
  • Tukad Cepung Waterval
  • Langs het dorpje sidemen rijden wij naar Kusamba
  • Zoutwinning bezoeken

Tukad Cepung Waterval Excursie prijs:

Exclusief:

  • Lunch