Taxi Bali Kosten, Taxi Bali Prijzen, Taxi Vliegveld Bali Naar Ubud, Taxi Vanaf Vliegveld Bali, Taxi Vervoer Bali.

Wij bieden u een goedkope, comfortabele transfers in een moderne auto met airco met Engels of Nederlands sprekende chauffeur

Taxi Bali Kosten

Om u te helpen zonder zorgen aan uw vakantie in Bali te beginnen, bieden wij u goedkope, comfortabele transfers in een auto met Engels of Nederlands sprekende chauffeur. De chauffeur wacht u op (met een bordje met uw naam erop) in de aankomsthal. Hij is klaar om u rechtstreeks naar het hotel, de villa of naar uw verblijft te vervoeren. De transfer vindt plaats met een auto met chauffeur voor maximaal 4 passagiers.

Ngurah Rai International Luchthaven

Ngurah Rai International Airport ook bekend, als de internationale luchthaven van Denpasar ligt in het zuiden van Bali 13 km ten zuiden van Denpasar is het ongeveer 25 minuten rijden. De internationale luchthaven Ngurah Rai is momenteel de derde drukste luchthaven na Soekarno-Hatta en de internationale luchthaven Juanda. De luchthaven is vernoemd naar I Gusti Ngurah Rai een Indonesische held, die in het dorpje Marga, district Tabanan overleed in puputan (gevecht tot de dood) tegen de Nederlandse. De luchthaven is gelegen in Tuban dorpje tussen Kuta en Jimbaran en ligt dicht bij de toeristische locaties in het zuiden van Bali.

Beste prijs per auto

Voor de eerste keer bezoeker van Bali vooral na een lange vlucht en grote verschillende tijdzone, kan de luchthaven van Bali een verwarrende plaats, Er zijn veel pendeldienst probieren om je aandacht te trekken. De meeste hotels in Bali of villa kunnen regelen om u op te halen op de luchthaven met verschillende prijsklassen. Onze shuttle service tarief is per auto voor 4 passagiers met voldoende bagageruimte.

Gemakkelijk Om te boeken

Gemakkelijk om te boeken zonder aanbetaling nodig. Stuur ons je email boeken, en zullen we de auto voor te bereiden op uw gewenste datum en tijd. Informeer ons uw detail vlucht en accommodatie. Onze chauffeur zal bij de aankomsthal te wachten met een uithangbord van uw naam.

Betaling?

Maakt u geen zorgen, U kunt ons bij de aankomst betalen.

Taxi Bali Kosten

Bali Taxi Kosten
Van/Naar Bestemmingen Prijs
Luchthaven Kuta IDR 200.000
Luchthaven Seminyak/Legian IDR 200.000
Luchthaven Canggu IDR 250.000
Luchthaven Nusa Dua IDR 250.000
Luchthaven Jimbaran IDR 200.000
Luchthaven Ungasan/Uluwatu IDR 300.000
Luchthaven Sanur IDR 200.000
Luchthaven Ubud IDR 350.000
Luchthaven Candidasa/Padangbai IDR 400.000
Luchthaven Amed IDR 650.000
Luchthaven Lovina IDR 650.000
Luchthaven Pemuteran IDR 800.000

*De Prijs is per auto, niet per persoon.