Raften Bali Excursie

Raften Op Bali, Rafting Op Bali, Waar Raften Op Bali, Raften Bali, Raften Bali Telaga Waja, Raften In Bali, Waar Kun Je Raften Op Bali, Rafting Bali Kosten, Rafting Bali Telaga Waja

Raften Bali Telaga Waja rivier, een schitterend avontuur

Om circa 08.00 vertrekken we naar de Telaga Waja rivier, gelegen in het oosten van Bali op de helling van de Mt. Agung. Hier gaat dit avontuur beginnen. We gaan naar het startpunt van deze raftingtour. Zodra we peddelen op de rivier kunt u genieten van de schoonheid van Bali. De natuur is hier nog puur, vol wilde tropische bossen met overhangende bomen. Het water in de rivier is extreem helder en stroomt via talrijke haarspeldbochten naar beneden.

Ervaar deze adembenemende rafting (graad 3 & 4). We varen circa 12 km via een diep uitgesneden vallei, met torenhoge watervallen. Niets breekt de stilte, behalve de geluiden uit het bos en de drukte van de rivier. Durft u deze onvergetelijke uitdaging aan? De echte avonturiers onder u kunnen op het laatst, bij de Badjing Dam, de laatste hindernis nemen, omlaag kletteren langs een 4m hoge waterval.

Geniet van deze rit, op de beste rivier in Bali. Dit avontuur zal je adrenaline hoog houden. Kortom veel actie en plezier …. !

De veiligheid staat uiteraard tijdens deze excursie hoog in het vaandel.

Telaga Waja Rivier Raften kosten

BIG DISCOUNT! TOT 70 % KORTING (minimum 2 personen)

Inclusief:

  • Retourtransfer met een airconditioned auto,
  • Engelssprekende chauffeur,
  • Raften op Telaga Waja River
  • Lunch
  • Verzekering