Leuke Activiteiten Bali

Alleen al de gedachte aan Bali doet het hart van menig reiziger sneller kloppen. Een prachtig eiland met zon, zee en strand. Maar Bali heeft zo veel meer leuke activiteiten Bali te bieden dan dat!

Bali heeft een unieke en relaxte sfeer, prachtige natuur en in cultureel opzicht is het eiland anders dan andere Indonesische eilanden. De Hindoe-cultuur vind je er overal terug; de rustgevende geur van wierook komt je tegemoet en je vindt overal mandjes met bloemblaadjes van de Canang Sari offers. Naast een bezoek aan een van de 20.000 tempels en altaars, zijn dit leuke activiteiten op Bali.

Leuke Activiteiten Op Bali

 

Fietsen Op BaliFietsen in Ubud en omgeving

Geniet van een spectaculair uitzicht op de bergen en bossen van Bali met minimale inspanningen op een opwindende downhill-fietstocht. Fiets van de hellingen van de Kintamani-vulkaan en stop bij de beroemde rijstterrassen en ambachtelijke dorpen van Ubud.

 

Luwak Koffie BaliKoffieplantage bezoeken

Misschien wel de meest merkwaardige koffie ter wereld, kopi Luwak, móet je geproefd hebben. De koffie wordt gemaakt van koffiebonen die – ja ja – zijn uitgepoept door een luwak. Deze bijzondere koffie is poepieduur – de duurste ter wereld – maar een kopje proeven op één van de vele koffieplantages in Bali is gelukkig nog best betaalbaar.

 

Labuan Amuk SnorkelingSnorkelen Op Bali Bij Tanjung Jepun

Zwem en snorkel op Bali in het heldere blauwe water van de Indische Oceaan tijdens een dag snorkelavontuur op Padangbai, Bali. Bezoek de tanjung Jepun om het gevarieerde onderwaterleven van een van de beste plekken van het eiland voor gezinnen en beginnende snorkelaars te zien.

 

Vulkaan Batur BeklimmenBatur Vulkaan Trekking

Bekijk de zonsopgang vanaf de top van de vulkaan Batur op een vroege ochtendwandeling op de meest emblematische vulkaan van Bali. Ervaar het prachtige uitzicht vanaf de actieve vulkaan in de buurt van het dorp Kintamani en leer meer over de regio vanuit een lokale privégids.

 

Kookcursus Ubud BaliKookcursus Ubud Bali

Ontdek de culinaire geheimen van Bali tijdens een exclusieve kookles op een biologische boerderij in de weelderige tropen rondom Ubud. Bezoek een lokale markt en ervaar het dagelijks leven, voordat u een reguliere of vegetarische maaltijd bereidt met de hulp van een chef-kok.

 

Ayung River RaftingAyung Rivier Raften

Geniet van het prachtige Bali-landschap tijdens dit Ayung river raftavontuur. Ervaar de spanning van stroomversnelling met wit water en geniet van een indonesiche buffet lunch.

 

 

Telaga Waja RaftingTelaga Waja raften

Ervaar het prachtige landschap van de rivier de Telaga Waja vanuit een ander perspectief op een wildwaterrafteravontuur en geniet daarna van een Indonesische lunch buffet.

 

 

Quad Bike Adventures BaliQuad Bike Adventures Bali

Maak een ritje buiten de gebaande paden tijdens uw Bali vakantie aan boord van uw eigen all-terrain voertuig (ATV). Klim op een quad en volg een ervaren gids langs een uitdagende baan, geschikt voor alle vaardigheidsniveaus. Auto langs een schilderachtig landschap van bamboebos en weelderige rivieroever geflankeerd door traditionele Balinese dorpjes.

 

Naast die leuke activiteieten op Bali hier kunt u ook leuke excursies op Bali bekijken.