Kook Cursus Ubud

Kookcursus Ubud Bali, Beste Kookcursus Ubud, Kookcursus Ubud

Kookcursus Ubud Bali is een fantastische ervaring voor de mensen met een grote interesse in authentiek Balinees eten en cultuur. Koken op Bali is een creatief proces, dat eenvoudig is te leren en u veel plezier oplevert. Kleine klassen (maksimum 12 personen) worden gehouden in een traditionele open keuken en worden geleid door gecertificeerde Balinese koks. Wat zorgt voor een zeer persoonlijke en lonende ervaring.

We gaan eerst een bezoek brengen aan de lokale markt. De kok leg over het gebruik van traditionele kruiden, specerijen en inzicht in de lokale cultuur uit. U krijgt een gevoel van echte Balinese cultuur als u de rijke kleuren van de traditie en de unieke smaken en geuren ervaart. Deelnemer bereidt vervolgens een complete 5-gangen lunchpakket voor dat na de les wordt geserveerd.

Tijdens deze kookcursus leer je de technieken om vertrouwd te raken met het werken met verse kruiden, specerijen en de andere ingrediënten die het Balinese eten heerlijk smakelijk en voedzaam maken.Op deze dag verkennen we de verschillende manieren om te mengen en de goede balans te vinden van de gevarieerde smaken.

Bij de kookcursus Ubud Bali zult u veel leren, zodat u terug in Nederland ook een heerlijke Balinese maaltijd kunt koken.

Kookles op Bali is de ideale manier om te genieten van een authentieke culturele en culinaire ervaring. Het is ook perfect voor de serieuze thuiskok die wil leren hoe authentiek Balinees eten te bereiden. Voor hun volgende etentje, voor echtgenoten die hun echtgenote vergezellen op zakenreis. Of de avontuurlijke reiziger die meer wil dan alleen genieten van het prachtige eiland.

Kookcursus Ubud Bali is een van de leuke activiteiten om te doen als u het eiland Bali bezoeken.