Excursie Rijstvelden Bali
 

Excursie Rijstvelden Bali is een van de ‘verplichte’ Bali excursie om heel mooie natuur van Bali te genieten.

Excursie Rijstvelden Bali is Bali dagexcursie naar een Tanah lot Tempel, traditionele lokaale markt, genieten mooie rijstvelden van Bali. Op deze excursie kunnen jullie ook wandeling maken langs de rijstvelden. Aan het einde van de excursie rijstvelden Bali gaan jullie de een van de moiste tempel van Bali bezoeken. Taman Ayun Tempel vroeger was een familie koninkrijke Tempel.

Eerst bezoeken wij Tanah Lot tempel. De naam betekent letterlijk Aarde (Tanah) en Zee (Lot). Tanah Lot is gebouwd boven op een rots in zee. Vanwege de prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali. Alleen bij eb kun je de eerste vijf meter van het eilandje van deze hindoetempel bereiken over een zanddam van ongeveer twintig meter lang. Daar is de grot, met naar men zegt een magische bron; er komt zoet water uit, terwijl het hele complex omringd is door zout zeewater. Deze tempel is opgedragen aan de God van de Zee.

vervolgens rijden wij naar de stad Tabanan, om een traditioneel markt te bekijken. Op de markt kunt u allerlei dingen zien die door de lokaale mensen worden verkocht.

Dan rijden wij bergop naar het dorpje Jatiluwih om heel mooie rijstvelden van Bali te genieten. Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die ‘werkelijk schitterend’ betekent, eer aan. Het dorp ligt op 650 m hoogte tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen. In Jatiluwih heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

Onderweg naar Taman Ayun tempel

Taman Ayun letterlijk vertaald als “prachtige tuin” en wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste tempels van Bali. De Taman Ayun tempel ligt in een park met bomen en vijvers, in de buurt van het dorpje Mengwi.

Pura Taman Ayun is opgericht ter verering van de vorsten uit de dynastie van Gelgel. Het is een koninklijke tempel van de keizer van Mengwi. Oorspronkelijk was de tempel in 1634 ingezegend met de naam Taman Ahyun. Het woord “Ahyun” is afkomstig van het “Hyun”, wat betekent dat de tempel is gesticht in een tuin omring door water.

Taman Ayun Tempel is het einde van onze Excursie rijstvelden Bali. Vervolgens rijden wij terug naar het hotel waar jullie overnachten.

Excursie Rijstvelden Bali Route:

  • Tanah Lot Tempel
  • Traditioneel Markt bezoeken
  • Bezoeken Jatiluwih Rijstvelden ook wandelen langs de rijstvelden
  • Taman Ayun Tempel

Excursie Rijstvelden Bali prijs:

Jatiluwih Rijstvelden Tour
Vertrekt Prijzen Inclusief
2 Personen 3-5 Personen 6-12 Personen
Start: 08.30, Minimale deelname: 2 personen

EURO 40 / persoon

EURO 30 / persoon

EURO 25 / persoon

  • Moderne prive vervoer met airco
  • Nederlands sprekende gids en aparte chauffeur
  • Entreegelden
  • Parkeer kosten
  • Gratis Mineraal water

 

Exclusief:

  • Lunch