Rondreis Bali 10 Dagen

Rondreis Bali 10 dagen, Reis Bali 10 Dagen, Rondreis Bali 10 Dagen, Rondreis Bali 12 Dagen, Rondreis Bali 1 Week, 10 Daagse Rondreis Bali

Bali rondreis 10 dagen compleet met Zonovergoten stranden, prachtige natuur en een bruisende cultuur. Lekker ontspannen langs de heldere zee, op eigen houtje de gezellige plaatsjes verkennen, en onder begeleiding van een gids tempels en paleizen bezoeken. In Bali is van alles te doen. Ervaar het zelf, en laat ons jouw droom-rondreis samenstellen!

Het programma hieronder is slechts een voorbeeld: U kunt je rondreis Bali 10 dagen zo indelen als je zelf wil! Bij Bali Gids Nederlands luisteren we naar jouw wensen, en we stellen jouw eigen reis op maat samen. Volledig gepersonaliseerd en zonder zorgen, een reis om nooit meer te vergeten!

Voorbeeld Rondreis Bali 10 dagen

 
Dag 1 Transfer To Seminyak

U komt aan op Bali. Op het vliegveld wacht jullie transfer naar jullie hotel in Seminyak. Seminyak is een plaats op het Indonesische eiland Bali in de gelijknamige provincie. De plaats ligt ten noorden van Kuta.

Dag 2 Van Seminyak Naar Lovina

Wij gaan eerst Tanah lot Tempel een Tempel die op een rot inde zee ligt. Dan gaan wij verder naar Jatiluwih die staat bekend om zijn rijstterrassen.

Na de wandeling bezoeken wij de Ulundanu Beratan Tempel (gewijd aan de Godin Sri). Vervolgens rjjden wij richting het dorpje Wanagiri. Wanagiri heeft hele mooi omgeving met kruidnagels en koffie bomen. Hier gaan wij Banyuwana Amertha waterval bezoeken.

Na dat gaan wij verder naar Lovina een rustig lava strand waar jullie overnacht.

Dag 3 Lovina, Dolfijnen tochten maken

’s Ochtends vroeg is er een boottocht naar de dolfijnen die dan heel dicht bij de Balinese kust komen. Een echte aanrader! In de middag bezoeken wij de warmwaterbronnen en Boeddhistische tempel van Banjar.

Overnachting in Lovina.

Dag 4 Van Lovina Naar Candidasa

Wij gaan eerst tarditioneel markt bezoeken. Verder rijden wij naar kintamani om het uitzicht van de vulkaan en het meer Batur bekijken.

Onderweg naar Candidasa bezoeken wij nog Besakih Tempel. De grotste temple Complex van Bali bekend als de moeder tempel van Bali.

Overncahten in Candidasa

Dag 5, Oost Bali Excursie

Deze Oost Bali excursie begint met een bezoek aan het dorpje Tenganan, een traditioneel Balinees woonerf waar de oorsprongkilijke Balinezen wonen. Na het bezoek van het dorpje Tengan rijden wij verder naar Tirta Gangga water paleis. Vervolgens rijden wij naar taman Ujung. Van Taman Sukasada Ujung rijden wij verder naar Virgin witte strand. Hier kunnen jullie heel mooi strand genieten.

Overnachting in Candidasa.

Dag 6, Van Candidasa naar Ubud

Wij stoppen eerst in het dorpje Kusamba om traditioneel zoutwinning te bekijken. Daar in de buurt bezoeken wij ook vleermuizen grot Tempel. Dan rijden wij verder naar Tirta Empul tempel.

Vervolgens worden jullie gebracht naar een plantage om de specerijen net als koffie, cacao, kruidnagels, kaneel enz. te bekijken. Jullie kunnen ook zien hoe de mensen koffie bewerken en genieten jullie van het echte koffie Bali. Ook wordt hier de duurste koffie ter wereld gemaakt (Luwak koffie). Hier krijgen jullie gelegenheid om Luwak koffie te proeven.

Onze laatste stop is bij de Tegalalang rijsterrassen.

Overnachten in Ubud.

Dag 7, Ubud Excursie

Eerst gaan wij naar het dorpje Batubulan om hele bekende dans van Bali, Barong Dans te bekijken. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen het goed en het kwaad.

Na de Barong dans gaan wij naar het dorpje Batuan om een Traditioneel Balinese huis te bekijken. Op het erf bezoeken wij een huis van Balinese familie. Er zijn een paar aparte gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat wordt specifiek voor alle menselijke ceremonie gebruikt.

Na een bezoek aan de traditioneel huisje, op deze excursie gaan wij verder naar ander huisje van de houdsnijder om het proces van de goede kwaliteit van het houtsnijwerk te bekijken. Wij zullen zien hoe ze uit een stukje hout snijden, tot het een heel mooi houtsnijwerk worden.

Hierna bezoeken jullie een van Tempel van De olifanten grot Tempel.

Overnachten in Ubud.

Dag 8 Ubud, rust dag in Ubud

Zelf Ubud te genieten.

Dag 9, Van Ubud Naar Sanur

Op deze dag worden jullie vanuit Ubud naar Sanur gebracht. Als jullie willen, kunnen jullie nog onderweg souvenirtje kopen.

Dag 10, Sanur, rust dag in Sanur

Het is de tijd om afscheid te nemen. Jullie worden in het hotel opgehaald en naar de lucthaven gebracht om terug naar huis vliegen.

Als u meer van bali wilt zien kunt u ook rondreis Bali 14 dagen maken.