Bali Excursies Vanuit Sanur

 

Excursies Vanuit Sanur met Nederlands Sprekende Gids

Bali is zeker de moeite waard om de natuur, cultuur, religie, temples, vulkanen, haar bewoners met hun gewoonten en gebruiken tijdens uw vakantie te leren kennen. BALI GIDS NEDERLANDS biedt een gevarieerd excursies op Bali aan.

Hier bieden wij aan meer informative over de excursies georganiseerd en uitgevoerd door BALI GIDS NEDERLANDS

Belangrijk Om Te Weten:

 • De excursies worden begeleid door Indonesische Nederlandstalige gids tevens chauffeur.
 • Alle excursies zijn met moderne auto + airco
 • Kinderprijzen op aanvraag
 • De excursies kunt u boeken bij mail balirondreis@gmail.com of WhatsApp: +62 812-3963-0899
 • Deze excursies worden georganiseerd door BALI GIDS NEDERLANDS.
 • U kunt de xecursies betalen met euro’s, dollars, rupiah’s.

Bali Excursies vanuit Sanur

Excursie Rijstvelden Bali Vanuit Sanur

Excursie Rijstvelden Bali is Bali dagexcursie naar tanah Lot Tempel, Jatiluwih Rijstterrassen, sangeh apenbos en Taman Ayun Tempel.

U word eerst naar de mooie Tanah Lot temple gebracht. De naam betekent letterlijk Aarde (Tanah) en Zee (Lot). Tanah Lot is gebouwd boven op een rots in zee. Vanwege de prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali. Alleen bij eb kun je de eerste vijf meter van het eilandje van deze hindoetempel bereiken over een zanddam van ongeveer twintig meter lang. Daar is de grot, met naar men zegt een magische bron; er komt zoet water uit, terwijl het hele complex omringd is door zout zeewater. Deze tempel is opgedragen aan de God van de Zee.

Dan rijden wij bergop naar het dorpje Jatiluwih om heel mooie rijstvelden van Bali te genieten. Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die ‘werkelijk schitterend’ betekent, eer aan. Het dorp ligt op 650 m hoogte tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen. In Jatiluwih heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

Sangeh Apenbos

Na het bezoek aan Jatiluwih rijstvelden rijden wij verder naar het heilige apenbos Sangeh Monkey Forest waar je op visite zult gaan bij de honderden apen die hier wonen. Het pad leidt je door een dichtbegroeid bos langs een drietal hindoeïstische tempels. Loop tussen de aapjes door die je maar al te graag hun grappige apenstreken laten zien. Let wel goed op je spullen want de grijpgrage handjes van de schattige maar ietwat brutale makaken tasten graag je zakken en tassen af op zoek naar wat lekkers. Na de wandeling door het apenbos is het tijd voor de volgende stop.

Onze laatste stop tijdens deze excursie is Taman Ayun Tempel. Taman Ayun letterlijk vertaald als “prachtige tuin” en wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste tempels van Bali. De Taman Ayun tempel ligt in een park met bomen en vijvers, in de buurt van het dorpje Mengwi.

Pura Taman Ayun is opgericht ter verering van de vorsten uit de dynastie van Gelgel. Het is een koninklijke tempel van de keizer van Mengwi. Oorspronkelijk was de tempel in 1634 ingezegend met de naam Taman Ahyun. Het woord “Ahyun” is afkomstig van het “Hyun”, wat betekent dat de tempel is gesticht in een tuin omring door water.

Prijzen Excursie Risjtvelden Bali vanuit Sanur

Prijs Per Persoon

12 Euro per persoon (Minimaal Deelnemer 4 Personen)

10 Euro per persoon (meer dan 4 personen in de auto)

Vertrek

Dagelijk vanuit uw hotel In Sanur Area.

Vertrektijd 08.00

Inclusief

 • Moderne auto met airco
 • Nederlands sprekende gids/chauffeur
 • Parkeer Geld

Exclusief

 • Entreegelden
 • Lunch